Astralift

Bezoekadres:
Prismalaan West 23
2665 PC Bleiswijk

Postadres:
Postbus 178
2700 AD Zoetermeer

Contact:
Tel: 079-3300690
Fax: 079-3300691

Een liftbedrijf wat ontstaan is uit enthousiaste en ervaren lifttechnici met een heldere en concrete kijk op serviceverlening. Met decennialange ervaring op het gebied van liften zijn wij in staat u geheel te ontzorgen betreffende uw lift. Onze specialisatie begint bij het op maat leveren van een liftinstallatie tot en met een vertrouwde en gezonde kijk op onderhoud. Door dit te combineren met een open communicatie met onze klant,  zijn wij in staat uw liftinstallatie veilig en betrouwbaar te laten functioneren, en dat ook nog tegen een gunstig tarief.
Wij opereren vanuit een 3-tal vestigingen in Nederland en zijn continu bezig met het zoeken naar vernieuwende producten en oplossingen voor onze klanten.  Met behulp van zorgvuldig gekozen toeleveranciers zijn wij als bedrijf ingericht voor de gehele levenscyclus van de lift: Van nieuwbouw naar preventief- en correctief onderhoud, van reparatie naar modernisering en vervolgens naar vervanging van de gehele liftinstallatie.  De verantwoording dragen voor de gehele levenscyclus van de lift is onze passie!
Wij willen dan ook graag gezien worden als een bedrijf met de kwaliteit en serviceverlening van een multinational maar dan wel met de persoonlijke benadering zoals u dat gewend bent van een klein bedrijf.