Kone

Postbus 24005
2490 AA Den Haag

Tel : 070 – 31 71 000
Fax: 070 – 31 71 400
E-mail: nederland@kone.com

Bezoekadres:
Rijn 10
2491 BG Den Haag

Onze vestigingen

Wij zijn één van de globale leiders in de liften- en roltrappenindustrie. Opgericht in 1910, zijn we al meer dan 100 jaar toegewijd aan het begrijpen van de behoeften van onze klanten. Wij bieden innovatieve en eco-efficiënte oplossingen voor liften, roltrappen, automatische deuren en gevelliftinstallaties. Onze doelstelling is om de beste People Flow® ervaring te bieden door het ontwikkelen en leveren van installaties die mensen ertoe in staat stelt soepel, veilig, comfortabel en zonder wachttijden te bewegen in gebouwen in een toenemende verstedelijkte omgeving.

Nieuws gerelateerd aan Kone

Hoogste dekkingsgraad in liftenmarkt in Nederland is bereikt

Half juni hebben Hopmann Liftservice BV en Kone BV bekendgemaakt om de twee bedrijven te integreren tot één geheel. “Met deze strategische stap, volgens ons een unieke stap in Liftbouw-land, kunnen we niet alleen de dienstverlening richting onze opdrachtgevers verbeteren en optimaliseren,” zegt Roland van Gameren, Managing Director bij het bedrijf uit Echt.

Lees meer »

Bezoekersstroom Markthal Rotterdam als uitdagende opdracht

De Rotterdamse Markthal is één van de meest besproken bouwprojecten in ons land van de afgelopen jaren. Het imposante gebouw herbergt de eerste overdekte marktvloer van Nederland met daarin 94 verskramen, 20 winkel- en horeca-units plus 228 appartementen die gevestigd zijn in een boog. Deze overdekt als het ware de dagelijkse versmarkt.

Lees meer »

‘Alles draait om maatwerk’

Get in, Get Up… get there! Get Up Benelux staat voor bereikbaarheid. Op niveau, wel te verstaan. Als relatief nieuwe speler in de liftenbranche, richt Get Up Benelux zich sinds begin 2014 op een duidelijk marktsegment in het verticale vervoer.

Lees meer »

Journaal

Het belangrijkste nieuws over lift- en roltraptechniek voor u verzameld.

Lees meer »