Möhringer

Möhringer liften b.v.

Postbus 545
2003 RM HAARLEM

K.v.K Haarlem e.o.
reg.nr. 34018606

Telefoon:023 51 73 300
Fax:023 51 73 301
E-mail:info@mohringer.nl

Möhringer is een onderneming die zich richt op het ontwerpen, fabriceren, leveren en plaatsen van liftinstallaties, alsmede de nazorg in de vorm van service, onderhoud, reparaties, renovaties en moderniseringen. Möringer is actief over de volle breedte van de markt, bijvoorbeeld in alle sectoren van de utiliteit, zorg, industrie tot en met de complete woningbouwmarkt. Möhringer opereert vanuit de kantoren en fabrieken te Haarlem met meer dan 30 service- en onderhoudspunten geografisch verspreid over heel Nederland, teneinde een intensieve, landelijke dekking te kunnen waarborgen.
Möhringer onderscheidt zich doordat de speciale liftinstallaties die in eigen beheer worden ontworpen, geproduceerd en gemonteerd. Bij het ontwikkelen van onze producten gaan we altijd uit van de wensen van de klant. Vanuit onze kennis en ervaring dragen wij vervolgens  zorg voor een innovatief, op maat gemaakt product dat betrouwbaar is en een totaal oplossing biedt. Daarnaast voorziet Möhringer in het onderhoud van uw lift en, indien noodzakelijk,
repareren of moderniseren wij de installatie(s). Op deze manier nemen we u zoveel mogelijk zorg uit handen en garanderen wij u de hoogste kwaliteit.
Veiligheid en betrouwbaarheid
Möhringer staat garant voor betrouwbare liften met een minimale storingsfrequentie, lage onderhoudskosten en lange levensduur. Maar ook voor een klantgerichte, probleemoplossende aanpak. In samenspraak met de klant wordt bepaald welk type lift en het daarbij behorende onderhoud het beste past bij het gebruiksprofiel. Wij zijn er trots op dat wij al bijna honderd jaar in staat zijn om maatwerk te bieden. Of het nu gaat om specifieke wensen op het gebied van liftinstallaties of om service vraagstukken, Möhringer heeft voor elk transportprobleem een passende oplossing. Dagelijks verplaatsen duizenden mensen zich per lift. De lift is als transportmiddel niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Het is dan ook belangrijk dat de lift betrouwbaar is, altijd werkt en de veiligheid van de gebruiker garandeert. De keuze voor kwalitatief hoogstaande componenten en goed onderhoud bepalen in grote mate de betrouwbaarheid én de veiligheid van de lift. Möhringer adviseert u over en voorziet u van optimale techniek en onderhoud van uw nieuwe of reeds bestaande liftinstallatie(s).

Nieuws gerelateerd aan Möhringer

Dedicated spoedlift verbindt genezingsstadia in UMC Utrecht

De nieuwe lift in een van de atria van het UMC Utrecht verbindt een aantal vitale functies direct met elkaar. Zo wordt een veilige weg voor patiënten gecreëerd tussen de stadia van genezing. Het verticaal transport stopt bij het Chirurgisch Behandel Centrum en de Spoed Eisende Hulp op begane grondniveau, de OK's voor complexe chirurgie op laag vier en het IC-centrum op laag zes.

Lees meer »