TÜV Nederland

TÜV Nederland
De Waal 21 C
5684 PH Best

 0499 – 339 500
 0499 – 339 509
Contactformulier

Wat we doen en hoe we het doen…
TÜV Nederland is een gerenommeerde en leidende certificatie- en inspectieinstelling in Nederland en onderdeel van de wereldwijd aanwezige TÜV Nord Groep. TÜV staat voor “Technischer Überwachungsverein”.
Onze organisatie biedt onafhankelijke beoordelingen op organisatieniveau, bedrijfsprocesniveau, evenals arbeidsmiddelen in meer dan 50 verschillende diensten. De onderwerpen van onze dienstverlening variëren van veiligheid en kwaliteit tot en met actuele onderwerpen als milieu, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.
De ruime meerderheid van onze activiteiten wordt onder internationaal erkende accreditatie van de Raad voor Accreditatie (www.rva.nl) uitgevoerd.
Onze diensten:
Certificatie
Beoordelingen binnen organisaties op management-niveau evenals tactisch en operationeel niveau
Inspectie/Keuring
Beoordelingen op het gebied van arbeidsmiddelen, producten en voertuigen
Training/Opleidingen
Praktische trainingen en opleidingen

Waarom TÜV Nederland?
TÜV Nederland staat bekend om haar betrouwbaarheid en deskundigheid. De kennis van onze medewerkers maakt deel uit van het succes van veel ondernemingen.
Onze diensten zijn een middel om uw einddoel te bereiken en daardoor al erg waardevol. We streven er desondanks altijd naar onze toegevoegde waarde aan uw organisatie nog verder te vergroten.
TÜV Nederland levert haar bijdrage door een aantal kenmerkende aspecten.